Interiørdesigner

Dette skoleprogrammet gir deg mulighet til å bli interiørdesigner over 4 intensive

kompetanse-moduler.

Undervisningen gjennomføres over kveldstid på ukedager og noen weekendsamlinger.

Studiet krever at du deltar i gruppearbeid knyttet til caseoppgaver og at du løser hjemmeoppgaver som senere presenteres på samlinger.

Som interiørdesigner skal du designe innredningsløsninger og faglig begrunne dine valg.

Studiet starter med innføring i basis interiørlære på modul A.

De øvrige moduler tilfører eleven kompetanse innen konseptutvikling, gode produktvalg og kunnskap for å visualisere konseptløsninger.

(Fagtema dataskisser krever mye egen innsats - pc el. mac med gode kapasitet)

MODULBESKRIVELSE

MODUL A Kompetanse for veiledning og rådgivning
MODUL B Produktkunnskap / Designere og Ikoner

MODUL D Konseptutvikling / Metodelære / Case arbeid med innredning
MODUL E Coaching i praksis oppdrag

Skoleprogrammet gjennomføres på kveldstid og weekend samlinger

DETTE SIER EN AV ELEVENE VED SKOLEPROGRAMMET : INTERIØRINNREDER
Synnøve Lillebo 2016

Må innrømme at jeg trodde jeg kunne mye om interiør, helt til jeg kom til skolen 1 dag . Skjønte raskt at jeg hadde en VELDIG bratt læringskurve foran meg! Men det har vært UTROLIG gøy, inspirerende, og lærerikt å lære av så innmari dyktige lærere!

Og ikke minst blitt kjent med en super gjeng av flotte, dyktige og sterke damer!