Nina Nordvik

www.hjemtilglede.no

IG «Hjemtilglede»

Mobil 97155539

Om meg

 

Jeg gikk på Modul A /interiørkonsulent vinter /vår semester 2023 og deltok via webinar, ettersom jeg bor i Bodø.


Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Norsk Interiørskole.

Faglig dyktig og engasjert foreleser som gir praktisk orientert kunnskap om hvordan man kan hjelpe kunder.

Intensive uker med mye verdifull informasjon, hvor man også får praktisk orienterte oppgaver underveis, som er virkelig lærerikt.


Etter endt studie føler jeg meg trygg på å hjelpe kunder med interiør.


Vi på webinar deltok sammen med klasserommet og ble like mye inkludert og hensyntatt. Det var en veldig fin måte å få undervisning på.

Tina Forselius

solidstudio.no

Interiørdesigner ÅR 2020 (modul A+B+D+E)

Om meg

Våren 2020 ble jeg med på en spennende og innholdsrik reise gjennom

Norsk Interiørskole, en reise jeg var veldig spent på om jeg ville klare å gjennomføre med tre små barn i hus, hvor minstemann var bare 6 mnd.

 

Med en så engasjert og kunnskapsrik lærer var det umulig å ikke bli revet med og motivasjonen stod i høyspenn gjennom hele perioden.

 

Jeg har jobbet med boligstyling og interiørveiledning gjennom min forrige jobb, men alltid savnet kunnskapen som gjør en sikker på alle valg man tar.  Dette har jeg definitivt fått nå, en faglig tyngde som gjør at jeg tør stå på egne ben, og ønsket er å jobbe med dette på fulltid.

 

Vil si tusen takk til Ronald og resten av teamet for et fenomenalt opplegg, der videreformidling av helt fersk kunnskap står i fokus, samt underbyggende teoretiske og praktisk lærdom er upåklanderlig!  

I tillegg havnet vi midt i koronakaoset, med skolestengt en lengre periode.

Skolen var veldig fleksibel ved oppstart igjen, med tilrettelegging for hver og en student, der de tok hensyn til alle meninger og behov.

 

Jeg vil på det sterkeste anbefale Norsk Interiørskole dersom du vurderer denne yrkesveien.

Zara Thoresen

Interiørdesigner ÅR 2020

IG:  zaras_home ( nettsiden kommer )

Om meg

 

 

Studentlivet ved Norsk Interiørskole har vært et eventyr uten sidestykke!

 

Jeg har lenge hatt et ønske om å bli interiørdesigner og gjøre dette til mitt levebrød.  Og i år 2020 startet dette eventyret !

Korona stoppet ikke meg, og jeg pendlet mellom Kristiansand- Oslo med stor entusiasme ! ( Alternativet er å ta dette på webinar, -  og det funker like godt samtidig som du sparer tid og penger på pendling.!)

 

Jeg har alltid vært en kreativ person en som tenker utenfor boksen og som liker utfordringer. Jeg visste jeg hadde mye kunnskap og kompetanse innenfor det estetiske, og jeg elsker utfordringer knyttet til dette.

 

Jeg trodde jeg kunne "alt", men det viste seg raskt at læringskurven min ble brått veldig bratt. Her var det mer å lære gitt! 

Faglærer Ronald er en vannvittig dyktig og kunnskapsrik lærer, som tar oss med på prosessen fra A til Å!

 

Han er så lidenskaplig engasjert i faget, har en fantastisk formidlingsevne og er utrolig inspirerende å høre på!

Jeg kunne ikke vært foruten all denne lærdommen og kunnskapen jeg fikk på skolen, -  og det endte med toppkarakterere (YEEY)

Alt dette "verktøyet" jeg kunne putte i verktøyskassa mi og bli bedre rusta til å  stå på egne bein.

Det har vært godt å få faglig påfyll slik at jeg med sikkerhet kan være trygg på at jeg vil ta riktige valg i jobben min fremover.

I dag er jeg under etablering av egen virksomhet, og ser frem til å bruke verktøykassa mi fra Norsk Interiørskole.

Tusen takk til Ronald og teamet for et herlig eventyr ! 

Anbefaler denne skolen på det varmerste !

Katrine Lindgjerdet

Interiørdesigner 2020 / influencer
www.hviteliljer.no

Om meg

Jeg har vært interessert i interiør og drevet Instagramkontoen @hvitelinjer i mange år - men det er stor forskjell på interesse og føle at man har den trygge, faglige tyngden! Det har Norsk Interiørskole gitt meg. Det har vært et utrolig lærerikt og spennende halvår der alle forelesningene er proppet av mye kunnskap og god læring. Ronald er en fantastisk foreleser og motivator! Nå ser jeg frem til å ta steget videre på egen hånd med selskapet mitt Hvitelinjer Interiørdesign:)

Trude Kjos, Vestby

Eier, interiørdesigner og stylist hos:
TrudeK interiørdesign & styling Instagram:@trude_k_
Mobil: 924 45 820

Om meg

Jeg startet på Norsk interiørskole på modul A, B,D og E ( interiørdesign) våren 2018.

Jeg angrer ikke et sekund. En så engasjert, dyktig faglærer med slik enorm fagkunnskap skal man lete lenge etter. Det er tydelig at de brenner for det de gjør og et sånt engasjement for faget smitter. En god blanding av teori og spennende case oppgaver gjorde at jeg gleda meg til hver samling.

Skole programmet og gode tilbakemeldinger inspirerte og hjalp meg til å tro på at man kan realisere drømmen sin og i dag sitter jeg med eget firma der jeg tar oppdrag innen interiørdesign, produktstyling og boligstyling.

Jeg vil på det aller sterkeste anbefale Norsk interiørskole .

Inger-Lise Lillerovde

Fosnavåg

IG: ingerliselille
www.ingerliselille.no

Om meg

Blogger, boligstylist og interiørdesigner fra 2017

Jeg er veldig fornøyd med studietiden på Norsk Interiørskole.

Skoleprogrammet : Interiørdesigner er et veldig spennende fag, og hovedlæreren er ekstremt engasjert, noe som lett smitter. Det at lærerene jobber innen faget, foruten om skolen er også veldig positivt. De er veldig opptatt av tendenser i tiden, og er alltid oppdaterte. Og har alltid mange gode råd å komme med.

Jeg gledde meg til hver samling! En inspirerende, lærerik og veldig kjekk tid sammen med dyktige folk. Jeg føler meg mye sterkere i faget idag, og driver nå eget firma innen interiør.

Skolen får mine varmeste anbefalinger.

Thale Hoen

Nannestad
IG: thales_rom

Om meg

Jeg ble sertifisert interiør innreder og boligstylist i 2016.

Jobber idag som interiørdesigner med fokus på kjøkken-bad og garderobeløsninger for Fresh Interiør på Skøyen, Oslo.

På privatbasis tar jeg oppdrag innen boligstyling, interiørdesign og bolig-fotografering

Som student ved Norsk Interiørskole har jeg endelig "kjøtt på beinet" og muligheten til å gjøre levebrød av min passion for interiørdesign.

Undervisningen består av fin veksling mellom teori, metode og praktiske caseoppgaver. Vi fikk god støtte og veiledning underveis i oppgaveløsningen. Faglærer er en fenomenal foreleser som evner å øse av sin fagkunnskap.

Jeg gir Norsk Interiørskole mine varmeste anbefalinger.

Pia Håkonsen

Kristiansand
IG: @bypiapei

Om meg

Jeg tok interiørveilederkurs hos Norsk Interiørskole høsten 2010, og hadde en fantastisk helg sammen med andre interiør elskende damer. For meg var dette kurset første steg i retning av å gjøre hobby til levebrød. Er du glad i interiør og nysgjerrig på å lære mer om dette fargerike faget, så er jeg overbevist om at du finner et skoleprogram du vil ha glede av hos Norsk Interiørskole.

I dag jobber jeg som freelance interiørkonsulent og produkt fotograf/stylist for interiørkjeden Upstairs. Har også ansvar for digital markedskommunikasjon for samme kjede. Hjemmet vårt kom på 2. plass i konkurransen Norges Vakreste Hjem i 2014, i regi av magasinet Boligpluss og TV2. Hjemmet vårt er også blitt publisert i flere nasjonale og internasjonale magasiner.

Våren 2018 blir vi både på nett og på trykk i IKEA Family Magazine.

Anne-Grethe Sivertsen

Trondheim
Eier MIOboligstyling

Om meg

Jeg gikk på Norsk Interiørskole -interiørveileder i 2013.

Hadde da allerede jobbet som boligstylist med eget lager og rådgivningstimer siden 2009. Jeg følte jeg trengte påfyll og fant Norsk Interiørskole via søk på nettet etter inspirasjon og kurs.

"På kurset ble jeg helt oppslukt, og dro hjem full av ny giv. Anbefales virkelig om du er helt ny eller om du har jobbet i yrket en stund.»

Vera Eiksrød

45 år bosatt i Skien
Eier og boligstylist www.livingvilla.no

Om meg

Interiør og styling har lenge vært en lidenskap og en hobby. Høsten 2014 meldte jeg meg på skoleprogrammet interiør innreder (modul A+B+D) ved Norsk Interiørskole."Helt fantastisk å komme på kurs og få faglig påfyll av dyktige og engasjerte mennesker som brenner for faget sitt"

Det var også spesielt lærerikt å jobbe i grupper sammen med andre mennesker, med den samme lidenskapen for interiør og styling.

Skoleprogrammet inspirerte meg til å våge å realisere mine egne drømmer, og i dag har jeg mitt eget foretak der jeg styler boliger på oppdrag fra meglere og privatpersoner i Grenlandsdistriktet.

Skole programmene ved Norsk Interiørskole anbefales på det varmeste!

Anne-Brit Storvik

Oslo
Eier/ daglig leder

Om meg

Jeg har alltid vært interessert i interiør og i 2014 startet jeg på Interiørveileder (modul A) bygde på til Styling veileder (modul C) og Interiør innreder i 2015 (modul B+D)

"Gjennom Norsk Interiørskole har jeg fått nyttig teori, erfaring og praktisk læring. Ikke minst har jeg fått med meg en praktisk og enkel metode for å gå frem i prosessen i møte med kunden. Det at skolen er så kundeorientert er det jeg synes er spesielt bra. Det har rett og slett vært veldig gøy å delta på undervisningen sammen med gode lærere og de andre kursdeltakerne."

I 2016 startet jeg opp firma BOD OG BEDRING. Vi hjelper kunden med en rask og effektiv fornyelse igjennom rydding, organisering og lager forslag til ommøblering, innrednings- og interiørplaner.

Ann Helen Kvalevaag

Eier, stylist, interiørveileder og designer
www.modernestil.no
www.modernestilblogg.no

Om meg

Eg gikk på modul A Interiørkonsulent, våren 2016 i Bergen.

Etter å ha fullført, valgte eg å sei opp min faste jobb som butikksjef og satse på eget firma.

"Jeg følte meg trygg på å veilede mine kunder etter endt kurs"

Eg jobber i dag som boligstylist, interiørveileder og interiørdesigner av egne håndlagede betongprodukt.
Eg får oppdrag over heile det langstrakte Noreg, og har blitt leigd inn som foredragsholder, stylist, og utstillinger med egne betong produkter. 

"Skoleprogrammet åpna mine auger og gav meg tro på at eg kunne satse og leve av dette"
Me fikk ei eksamensoppgave med karakter og den pusha meg til å tenke ut av boksen, sjølv om eg lagte ein ny egen vri med å bokstavlig talt lage ein boks.
Eg kjenner eg er ivrig til å lære meir, våren 2018 er planen å utdanne meg som INTERIØRDESIGNER (modul B+D+E).
Eg gler meg til fortsettelsen på Norsk Interiørskole.