Fag og moduler

MED EN BRANSJE I STADIG BEVEGELSE ER DET FORT GJORT Å BLI UTDATERT.

Samtidig gir det mange MULIGHETER for dem som holder seg OPPDATERT
Flere av våre elever har fått spennende jobbmuligheter etter avsluttet skoleprogram ( se referanser)

Vi kjører små grupper - normalt 12 elever -16 elever  (min. 6 elever)

Undervisningene foregår i et interiør arkitektkontor hvor ansatte bidrar i undervisningen. Dette gir skoleprogrammet en praktisk og realistisk tilnærming til fagene.

BEDRIFTSKURS - pris på forespørsel / spesialtilpassede bedriftskurs

MODULBESKRIVELSE :

MODUL A Kompetanse for veiledning og rådgivning
MODUL B Produktkunnskap / Designere og Ikoner
MODUL C Styling for boligsalg / teori og praksis
MODUL D Konseptutvikling / Metodelære / Case arbeid med innredning
MODUL E Coaching i praksis oppdragM

Skoleprogram - (bindene påmelding)*

INTERIØRKONSULENT MODUL A Pris kr. 15.000,- inkl. skolemateriell
BOLIGSTYLIST MODUL A+C Pris kr. 29.000,- inkl. skolemateriell
INTERIØRDESIGNER MODUL A+B+D+E
Pris kr. 57.000,- + kr 3.000 SketchUP lisens

*ikke godkjent av lånekassen

Hvis du har spørsmål - ring faglærer Moholt på mobil 970 18 045 (ringetid onsdager mellom kl 11-13)
eller en e-post til skolen: post@norskinteriorskole.no
Skolen har innført hjemmeoppgaver og karakterer (karakter bedømmelsen er et vedlegg til kursbeviset).

NYHET i 2020   - Vi tilbyr nytt valgfag - spesialkurs ARCHICAD Grunnkurs Modul F (elever som har gjennomført modul A)

Kurset gir en innføring i grunnleggende funksjoner i programmet.  Målet er å bygge opp basiskunnskap slik at deltakerne etter kurset kan bruke

tegneprogrammet for selvstudie. Undervisningene har fokus på plantegning. Programmet foreståes best ved prøving og feiling, og kursdeltagerne

må etter kurset påregne tid til egenstudier og egentrening for å selv lære seg nye metoder og funksjoner etter behov.

PRIS:  kr. 6.400,-. + anbefalt valgfritt opplæringsmateriell  kr. 1.400,-.  Studielisens er inkludert i prisen.

BEDRIFTSKURS

Basert på definerte behov - skreddersyr vi kurs for din bedrift.

Norsk Interiørskole har holdt foredrag for Solskjerming forbundet.  Skolen er i 2019 / 2020 engasjert av Fagmøbler Norge til undervisning av alle deres medlems butikker  -  hvor kjeden tilbys et spesialopplegg med modul A.