Fag og moduler

Med en bransje i stadig bevegelse er det fort gjort å bli utdatert

Samtidig gir det mange MULIGHETER for dem som holder seg OPPDATERT
Flere av våre elever har fått spennende jobbmuligheter etter avsluttet skoleprogram ( se referanser)

Skoleklasse:  12 elever -16 elever

Undervisningene foregår i et interiør arkitektkontor hvor ansatte bidrar i undervisningen. Dette gir skoleprogrammet en praktisk og realistisk tilnærming til fagene.

NYHET: Norsk Interiørskole tilbyr Webinar for interiørkonsulent og interiørdesigner (modul A+B+D+E)

Finansiering via SVEA Finans.

I samarbeid med SVEA Finas tilbyr vi rentefri nedbetaling over 6 månede,med mulighet for å utvide nedbetalingstiden til 12, 24 eller 36 måneder. (ved lengre nedbetalingstid enn 6 mnd tilkommer renter)

TIlbudet om 6 mnd rentefri nedbetaling er et tilbud til våre studenter, da det letteregjør betaling av studieavgiften til skolen.  På denne måten slipper man å ha oppspart hele beløpet.

For informasjon om dine nedbetalingsmuligheter hos SVEA Finans, følg denne lenken for å legge inn en søknad og se vilkår og betingelser:

Skolen gjør oppmerksom på at det ikke tilbys ekstra undervisning eller annen spesialoppfølgning av elever som av ulike årsaker ikke kan møte til skoleundervisning.

Hvis studiet avbrytes, kreves legeærklæring for ikke påbegynte moduler.  Restbeløpet vil krediteres.

BEDRIFTSKURS - pris på forespørsel / spesialtilpassede bedriftskurs

Har du spørsmål  -

Skolekontoret har ringetid mandager mellom kl. 09:30-11.30

Fagansvarlig Ronald Moholt treffes på mobil 970 18 045  mandager mellom kl 10:00-12:00

Utdannelsen gir ingen studiekompetanse -  dekkes ikke av lånekassen.

Modulbeskrivelse:

MODUL AKompetanse for veiledning og rådgivning
MODUL BProduktkunnskap / Datategning / Designhistorie
MODUL CStyling for boligsalg / teori og praksis
MODUL DKonseptutvikling / Metodelære / Kunde Case
MODUL ECoaching i praksis oppdragM

Skoleprogram - (bindene påmelding)*. NYE priser i 2021

Interiørkonsulent MODUL A

10 samlinger

Pris kr. 20.000,-inkl. skolemateriell

Boligstylist MODUL A+C

13 samlinger

Pris kr. 35.000,-inkl. skolemateriell

Interiørdesigner MODUL A+B+D+E

25 samlinger + coaching m/mentor estimert til 10 timer

Pris kr. 72.000,-inkl. archicad grunnkurs

*ikke godkjent av lånekassen

Skolen har innført hjemmeoppgaver og karakterer (karakter bedømmelsen er et vedlegg til kursbeviset).

Bedriftskurs

Basert på definerte behov - skreddersyr vi kurs for din bedrift.

Norsk Interiørskole har holdt foredrag for Solskjerming forbundet.  Skolen er i 2019 / 2020 engasjert av Fagmøbler Norge til undervisning av alle deres medlems butikker  -  hvor kjeden tilbys et spesialopplegg med modul A.

Type text here